Sikersztorik

Ágit 2016 tavasza óta ismerem, akkor egy egészségügyi probléma miatt el kellett kezdenem edzeni. Több edzőnél is voltam, egyénileg is, csoportosan is, de valahogy mindig hiányzott az a plusz, ami a motivációmat fenntartja. Ági edzései mások, mint amit eddig bárhol megtapasztaltam: profin összeállított, lendületes, változatos és jókedvű edzések, szuper zenékkel. Nagyon tetszik, ahogy az edzéseken végig figyel ránk: nem csak a magánórákon, hanem a csoportos edzéseken is mindig tudja, hogy aznap meddig vagyunk terhelhetőek – de azért a határainkat épp annyival mindig túllépjük, hogy fejlődjünk. Ágiban nem csak edzőre találtam, hanem annál sokkal többre – direkt nem szeretnék ennek nevet adni, mert akkor elfogultnak tűnnék. Ági hiteles, profi, és szerintem az, amit az edzéseken kapunk, több mint edzés –csapat lett a hozzá járókból. Szeretem, hogy az edzéseken használunk eszközöket, szuperek a nyújtás és tabata órák, a kedvencem pedig a TRX-maraton, amikor a 2-3 órás edzés után együtt maradunk és Ági szuperegészséges sütijeit közösen elfogyasztjuk. Szeretem, hogy mindig keresi az újat, fejleszti magát és ezeket beépíti az edzésekbe. Ugyan a karantén alatt az edzések a nappalikba kerültek át, de itt is ugyanaz a lendület, profizmus maradt, amit tőle megszoktunk. Aki ezt az értékelést olvassa, gondolom edzőt keres, legalábbis gondolkodik rajta. Ne tegye! Jöjjön el Ági élő vagy online edzésére, adjon magának időt és szépen az élete részévé fog válni Pócs Ági edzése.

Sz. Bea

Annyi mindenért hálás vagyok neked, sokkal egészségesebben és fittebben élek, jóóó sok pár kilóval könnyebben! Egy egészen más életminőségben, hála neked!

B. Móni

2019. májusában ismerkedtem meg a Get in shape programmal. Mivel a változó kori plusz kilók egyik napról a másikra kúsztak fel rám, eldöntöttem, hogy ezen változtatni szeretnék. Ekkor vettem fel Ágival a kapcsolatot, aki részletesen tájékoztatott a programról. Alapos állapotfelmérés után, általam kedvelt és szívesen fogyasztott ételekből lett az étrendem összeállítva, ami nagyon könnyen kezelhető, összeállítható, követhető volt. Az első hónapban 4,5 kg, majd a következőben további 3,5 kg ment le rólam. A célom 7 kg volt, amit lemondások nélkül könnyen elérhettem. Ez az életmód váltás, szemlélet azóta is jelen van a mindennapjaimban, és a súlyomat azóta is sikerül megtartanom. Mindenkinek szívesen ajánlom!”

N. Katalin

A Get in shape program rengeteget segített saját magam megismerésében. Azzal, hogy célt és keretet adott nemcsak az edzéshez, de a megfelelő étkezéshez is, biztosabban és nyugodtan tudtam nekilátni az életmódváltásnak. A program egyszerűen követhető; folytonos figyelmet és támogatást kaptam, ha bármi kérdésem akadt, egyből kaptam az instukciókat, de őszintén mondhatom, hogy végig a tervek szerint haladtunk. Bárkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani, aki ebben a rohanó világban meg akar állni, odafigyelni saját magára és egy új szemléletmóddal kezébe venni testi és lelki formálását.

K. Zsolt

A Get in shape program segített formába hozni a testemet! Formálta táplálkozási szokásaimat, tudatosabbá tette az étkezéseimet. Azért ajánlom, mert formába hoz fizikálisan és mentálisan is!

M. Matild

Hálás vagyok neked ezért a testreformért, ami a lelkemen is formáz. Nem ismerek sok olyan embert, aki azt árulja, amit mond! Nagyon hiteles vagy! Köszönöm, hogy vagy!

B. Móni

A Get in shape programról 2020. augusztusában hallottam először. Felkeltette az érdeklődésemet, így hamarosan felkerestelek. Az iránymutatásod szerint belekezdtem, a súlycsökkenés szépen elindult. 30 nap elteltével 9 kg- mal voltam könnyebb, azóta 11 – nél járok, ennek hatását minden lépésemnél érzem. A környezetem pozitív visszajelzései rendkívül kedvezőek, a ruhaméretem csökkent, ismét hordhatóak a régebbi kedvencek. Nagyon örülök az eredménynek, régi vágyam teljesült a segítségeddel! Az ismerőseim, családtagjaim élénken érdeklődnek a program iránt, szívesen mesélek nekik. Köszönettel:

P. Erzsike

Kérdésed van?

Vedd fel velem a kapcsolatot!