Pócs Ági

Sportedzői pályafutásomat egy gazdasági és egy pedagógusi diploma előzte meg és majd másfél évtizednyi elmélyülés a délszláv néptánc világában. Emberi kapcsolatok, mozgás, zene, jó társaság; ez adja a család mellett az életem savát-borsát.

Sportszakmai képzéseimet Magyarországon szereztem. Aerobik oktatói, gyermek aerobik oktatói, személyi edzői végzettséget, Almássy Csilla és Bene Máté jóvoltából gerinctréneri és NMPT instruktori képesítést szereztem, tőlük és Takács Kingától rengeteg gyakorlati tudást is kaptam.
Az elmúlt évtizedben sok száz emberrel dolgoztam együtt csoportos TRX óráimon, pulzuskontrollált funkcionális edzéseimen és magánórák keretén belül.

Futóklubom (Futóművek) lelkes amatőrjeivel már öt UB-n (Ultrabalaton verseny) jártunk, hétről-hétre összefutunk a Duna-parton, és lelkesen készülünk az újabb célok elérésére.

Az elmúlt években – férjem által – alkalmam nyílt betekinteni a triatlon sport csodálatos világába, elmélyedni a pulzuskontrollált edzéstervezésben és a versenysport összetettségében (sportágspecifikus felkészülés, táplálkozás, regeneráció, stb.). Az itteni tapasztalataimat is beépítem mindennapi munkámba.

Hiszek a sport értékteremtő erejében, abban, hogy mind fizikailag, mind mentálisan erősebbekké válunk általa, egyensúlyunk, belső tartásunk, egész életminőségünk javul. Szeretem a szakmám, a vendégeimet és a feladatot, amint nap, mint nap végzek velük. Hálás vagyok érte, hogy rám bízzák fejlődésüket, meghallgatják, és megfogadják tanácsaimat.

Életmód tanácsadóként és edzőként lehetőséget szeretnék adni mindenkinek, legyen fiatal vagy idős, férfi vagy nő, erősödni vagy fogyni vágyó, hogy céljait preventíven és modern szemlélettel, személyre szabottan és hatékonyan érhesse el!

0
Egészséges recept
0
Fitnesz program
0
Nap utazás

Kérdésed van?

Vedd fel velem a kapcsolatot!