EDZÉSEK

Mozognál, de nem is tudod, mi való a testednek? Többször belefogtál fogyókúrába, de nem jött a várt eredmény?
Szeretnél jól táplálkozni, de nincs időd órákig a konyhában állni?

EDZÉSEK

Mozognál, de nem is tudod, mi való a testednek? Többször belefogtál fogyókúrába, de nem jött a várt eredmény?
Szeretnél jól táplálkozni, de nincs időd órákig a konyhában állni?

Csoportos edzések

Együtt könnyebb, együtt létrejön a „csakazértis” megcsinálom állapot, tartósabb a motiváció. Látni a másik embert is küzdeni, bennünk is újabb és újabb erőket szabadít fel. A közösen végzett sport, főleg, ha színes és motiváló az edzés, komoly energiatöbbletet, feltöltődést ad számunkra. A jó zene pedig úgy inspirál az erőfeszítésre, hogy észre sem vesszük a fáradtságot.

Azon túl pedig, hogy kellemesen elfáradunk, fokozatosan alakul testtudatunk, elsajátítjuk a helyes mozgásvégrehajtást, formálódik az alakunk, izmaink egyre tónusosabbak lesznek, fittebbek, egészségesebbek leszünk.

A lényeg, hogy olyan mozgásformát válasszunk, amelyben jól érezzük magunkat, amelyben érezzük testünk fejlődését, hiszen csak azt fogjuk hosszú távon csinálni, azt építjük be a mindennapjainkba, amit hatásosnak érzünk és örömet is okoz számunkra.

TRX

A TRX egy felfüggesztéses edzéseszköz, amely egy egész edzőtermet képes helyettesíteni. Kiváló erősítő, nyújtó eszköz, alkalmas az erő, állóképesség, mozgékonyság, hajlékonyság fejlesztésére is, a funkcionális tréning alap eszköze. Az egész testet egy egészként kezeli, az izmokat nem elkülönülten fejleszti, hanem izomláncokat dolgoztat meg, így rövid idő alatt látványos eredményeket lehet vele elérni. Változatos feladatokkal az egész test edzését elvégezhetjük vele úgy, hogy a terhelhetőséget magunk szabályozzuk saját testsúlyunkkal.

60 perces TRX edzésemet alapos bemelegítéssel kezdem, nyújtással fejezem be, közte pedig folyamatosan figyelem a feladat kivitelezést, korrigálok, ha szükséges. Olyan helyeken is fogsz izomlázat érezni, aminek létezéséről eddig nem is tudtál 🙂 !

Funkcionális edzés

Rendkívül változatos formája a hatékony, látványos, egyszerre zsírégető és alakformáló edzésnek. Egész testes gyakorlatok, melyek fokozzák az erőnlétet, stabilitást, mozgékonyságot, feljesztik a neuromuszkuláris kapcsolatokat, és rendkívül változatosak. Eszköztárában színes; kézi súlyzó, powerband, miniband, step pad, bosu, kerék, plyobox, plyometrikus létra, TRX, Fittball, Kettlebell.

Minden óra más, a lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen, így egyszerre motiváló és színes az edzés. A feladatok úgy vannak összeállítva, hogy minden izomcsoportot célspecifikusan megmozgassunk, eddzünk köredzés jelleggel.

Pulzuskontrollált funkcionális edzés

Kiscsoportos, monitorozott funkcionális edzés pulzuskontrollal, egyéni terhelhetőséghez mért feladatokkal, progresszióval. Dokumentált edzések, funkcionális mozgásminta korrekció, garantált fejlődés az összes kondicionális képesség tekintetében (erő, állóképesség, gyorsaság, hajlékonyság, mozgékonyság). Személyre szabott feladatok, hatékonyság, eredmény!

Egyetlen edzésformánál sem maradhat el az alapos bemelegítés, az óra végi levezetés és nyújtás. Ezek a részek elengedhetetlenül fontosak mindenki számára a sérülések elkerülése, mozgékonyságunk, hajlékonyságunk és egészségünk megőrzése érdekében.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK

Tekintsd meg további szolgáltatásaimat is!

HA TÖBBRE VÁGYSZ

A videótár előnyei

Ha szeretnél sokszor, bárhol és bármikor edzeni, a korlátlan videótár neked való.

A videótár előnyei

Folyamatosan bővülő videótár, élő és korábbi órák felvételeivel: TRX és funkcionális edzések az otthonod kényelmében.

A videótár előnyei

Bemelegítést és nyújtást is tartalmazó igazi adrenalinbombák, preventív szemlélettel, progresszív feladat felépítéssel, és valódi, látható eredményekkel.