Konzultáció és állapotfelmérés
zsírégetés_fogyás_sportedző
Konzultáció

Első találkozásunk alkalmával szeretnélek megismerni. Szeretném megtudni, hogy mik az elképzeléseid, milyen céljaid vannak, sportoltál-e a múltban, jelenleg mennyi aktivitás van az életedben, és sok más egyebet ami még fontos lehet. A beszélgetés célja az, hogy minél pontosabb képet kapjak Rólad, hogy jól határozzuk meg a célokat, hogy a legmegfelelőbb mozgásformákat választhassam számodra, amelyekkel a leghatékonyabban tudunk majd közösen dolgozni.

Állapotfelmérés

Az állapotfelmérés során sok-sok kérdést teszek fel az egészségi állapotoddal, fizikai aktivitásoddal, életmódoddal, táplálkozási szokásaiddal és sok más egyébbel kapcsolatban, hogy ezekből minél pontosabb képet kaphassak rólad.

Különböző méréseket végzek, amelyek fontos információkat közvetítenek; súly, testzsírszázalék, testizom tömeg, BMI, vérnyomás, körméretek, stb. Az állapotfelmérés második részében elvégezzük a fittségi teszteket; vizsgáljuk a kondicionális képességeket (erő, állóképesség, hajlékonyság, koordináció), így áll össze a teljes kép a tested állapotáról.

Az állapotfelmérés elvégzése után kiértékeljük az eredményeket, és az ezek alapján feltárt valós szükségleteket hozzáigazítjuk az elképzeléseidhez. A kettő közös halmazából alakulhat ki a célmeghatározás.

A célhoz vezető utat úgy tervezem meg számodra, hogy a kialakított edzésprogram megfeleljen egészségügyi állapotodnak, preventív legyen, és minél jobban segítsen célod elérésében. Fontos az is, hogy mindez fenntartható, az életviteledbe beilleszthető legyen.

Az edzésprogram hatékonysága azonban sok tényező együttállásán múlik. A sportolás mellett a megfelelően összeállított étrend és a tervhez igazított életmód kulcsfontosságú a siker eléréséhez!

Ha kész a terv, következik az aktiválás! Nincs más hátra, vágjunk bele!

A célhoz vezető úton nem hagylak egyedül, segítek, javítok, tanácsolok, motiválok, az egészségmentorod leszek. A fejlődésedet pedig időről-időre mérni fogjuk, hogy nyomon követhessük teljesítményed alakulását, az elvégzett munkád pozitív eredményeit.

Kapcsolatfelvétel


Kérem adja meg itt a szükséges adatokat és hamarosan keresni fogom!

Adatok:

Név
Email:
Telefon:
Üzenet:*