Sztorik, eredmények
sportedző_fitness_sport

A legtöbb ember azért megy el egy mozgásos órára, mert úgy érzi, hogy a külső jegyein változtatni kellene (legfőképp a zsírégetés, fogyás hangzik el célként, a feleslegtől való megszabadulás). Sokakban csak idővel fogalmazódik meg, hogy a sportolás mennyi sok egyéb területen is változásokat hoz az életébe. Egy kiadós edzés kiragad bennünket a mindennapi mókuskerékből, megtöri a hétköznapok monotóniáját, kitörli a stresszt, csökkenti a problémák nagyságának érzetét, valódi kikapcsolódást és feltöltődést ad. Egy jó órán az ember felszabadul, gondtalan, szabad ember válik belőle, aki megengedi magának, hogy nevessen, ha akar ugráljon szabadon a zene ütemére, levetkőzze gátlásait és az óra végén kellemesen elfáradva, mégis lelkileg feltöltődve lépjen ki a fitnesz terem ajtaján.

Nem egy vendégemtől hallom, hogy egy jó kis Spinracing óra után kisimultabban érzi magát, hogy otthon észreveszi a családja, hogy kedvesebb, türelmesebb, mint amikor kimarad a rendszeres sport a heti rutinból. Ezek a pozitív hatások talán még fontosabbak, mint a zsírégetés! Ezért is tartom nagyon fontosnak, hogy ne csak megtartsam az óráimat, hanem, hogy egy valódi kis közösséget kovácsoljak, ahol az emberek tényleg jól érzik magukat, igazi élmények érik őket.

A hangulat, a csapatba tartozás élményének, na és persze a sportcélok megvalósítása érdekében is szerveztem nyár elején egy két hónapos házi versenyt. Minden résztvevő egyéni célokat fogalmazott meg, azaz mindenki önmagával küzd, saját kitűzött eredményét akarja elérni. A verseny elején mindenkinek megmértük a legfontosabb alap adatait, majd egy hónap elteltével kontroll méréseket végeztünk, és örömmel jelentem, hogy kivétel nélkül mindenki sikeresen közeledik célja felé. Van olyan vendégem, aki 1 kilogrammot fogyott testzsírból, van, aki 3 kg-ot vesztett totál súlyából.

A derék körfogatok, comb körfogatok cm-ekben mérhető változást hoztak. Mindenki verseng, és mindenkit nagyon motivál, hogy látja, hogy a másik is komolyan veszi a feladatot. A verseny végén szuper ajándékokat kap az első három helyezett! Hajrá Lányok, Fiúk!

sportedző_fitness_sport

Két vendégem (Pomáz) is úgy döntött ez év elején, hogy dietetikus szakemberünk által összeállított étrenddel támogatja meg edzésprogramját, hogy céljaikat mihamarabb elérjék. Három hónapos edzéstervvel a kezükben vágtak neki az útnak, és mindketten sikeresen értek célba. Egyikük 7 kg-ot fogyott ez idő alatt heti négy sporttal és megfelelően kialakított életmóddal, hihetetlen energiák szabadultak fel a testében és lelkében, és az elért eredményét azóta is tartja.

Másik vendégem ( Szentendre ) 10 kg-ot fogyott, más ember lett belőle. Kategóriákkal fiatalabbnak, sportosabbnak tűnik; olyannyira „megfertőződött” a sporttal, hogy azóta már a maratont is lefutotta. Spinracing, funkcionális tréning és futás szerepel edzéstervében, heti négy alkalommal sportol. Elért eredményét az elmúlt fél évben gond nélkül tudta tartani, és a sport életmódszerűen beépült életébe.

A legújabb cél, amit közösen tűztünk ki vendégeimmel, hogy idén ősszel elindulunk mindannyian a maraton valamely távján. Lehet nevezni családi futásra, mini maratonkára, félmaraton és maraton váltóra. Elkezdtük a futóedzéseket a szabadban (Szentendre), lázasan készülünk. Várunk mindenkit, akinek van kedve csatlakozni hozzánk!