Enni vagy nem enni, ez itt a kérdés…
életmód_fogyás_edző

A válasz egyértelműen: enni! Sokan biztosan hátrahőkölnek ettől, pedig ez az igazság; enni pedig kell! Csak éppen nem mindegy, hogy mit, mennyit és mikor. A táplálkozási tanácsadáson személyre szabottan ezekre a kérdésekre kaphatod meg a választ.
( személyes konzultáció )

Az egészséges életmód alapja a megfelelő táplálkozás és a rendszeres testmozgás együttes jelenléte és kölcsönhatása életünkben. Ez azt jelenti, hogy hasznos tápanyagokban gazdag ételeket kell ennünk, melyeknek alacsony a kalóriatartalma, de összetétele és mennyisége fedezi napi energiaszükségletet. Jó esetben ezt egészíti ki a napi rendszerességgel, de legalább heti 3-4 alkalommal végzett, megfelelő intenzitású edzés.

Akkor lesznek igazán látványos, figyelemreméltó eredményeink edzéscéljaink megvalósításában (fogyás, zsírégetés, alakformálás), ha étkezési szokásaink, s ezen keresztül teljes életmódunk ehhez igazodik. Hiába sportolunk hetente többször – akár sportedző vagy személyi edző segítségével - , ha utána otthon este hatalmasat vacsorázunk nehéz, kalóriadús ételekből, melyek megterhelik a gyomrunkat, elrontják az éjszakánkat és nem mellesleg növelik zsírraktáraink tartalmát is.

A cél nem a megismételt, sikertelen és jojó hatású fogyókúrák tiszavirág-életű sikerélménye, hanem a táplálkozás helyes alapelveinek megismerése és elsajátítása, s alkalmazásával az egészséges belső és a formás külső elérése és megtartása.

Ahhoz, hogy helytelen étkezési szokásainkon, életmódunkon változtatni tudjunk, tudatosítanunk kell a célt, és meghozni az elhatározást! Csak úgy tudunk kitartani a csábításoktól nem mentes úton, ha pontosan tudjuk, mit, miért teszünk. Ebben tudok segíteni a táplálkozási tanácsadáson.

Megismertetlek a helyes étkezési alapelvekkel, sok információval látlak el a hasznos táplálékokkal kapcsolatban, mankót adok a mindennapokhoz, hogy a cél elérése ne egy üres elhatározás, hanem egy egészséges tartalommal megtöltött sikeres út legyen.

Jelentkezz be hozzám személyes konzultációra!
Kezdjük el együtt tudatosan, jelenlegi életmódodba illeszthetően a helyes utat járni!

életmód_fogyás_edző

Ha ennél részletesebb, személyre szóló étrendet szeretnél, az egyedi igényeknek megfelelő, személyre szabott étrend összeállításával segítek. Ha szükségesnek ítéljük, dietetikust is bevonunk, aki szakértői segítséget nyújt a legjobb eredmény elérése érdekében.

Ha okosan csinálod (csináljuk), nem fogyókúrázol, hanem egészséges életmódot választasz:
- nem kell éhezned
- nem kell a sikertelenséggel és a jo-jo effektussal szembesülnöd
- fittebb és egészségesebb leszel
- sportteljesítményed nő
- csökkennek a zsírraktáraid ( zsírégetés )
- tónusosabbá válnak izmaid
- kiegyensúlyozottabb, magabiztosabb, teherbíróbb leszel