Egyéni edzés
zsírégetés_kardio edzés_fogyás

Miben más az egyéni edzés, mint a csoportos mozgás?

Csak Rád figyelek.
A Te testreszabott, célorientált programodat végezzük, ami Neked a legjobb.

Egyéni edzés alkalmával minden esetben elkészítem az állapotfelmérést, megtervezem és a meglévő életmódhoz alakítom az edzések mennyiségét és azok felépítését. Sok információval segítek, hogy a mozgás, melyet végzel preventív legyen, elkerülhessük a sérüléseket, megismerjük tested terhelhetőségét, állapotát, határait.

Az edzésen folyamatosan követem a mozdulataidat, javítok az esetleges tartáshibákon, bemutatom, megtanítom a helyes mozgásvégrehajtást. Így fokozatosan elsajátítod az alapismereteket, melyek a későbbiekben biztos alapként szolgálhatnak a felépítmény, azaz a célok eléréséhez.

Pulzuskontrollal vezetem le az edzést, így folyamatosan követhetem tested reakcióit, állapotát egy-egy gyakorlat végzése közben. Nagyon hatékony pulzusmérő órával tréningezni, mert segítségével megállapítható, hogy a terhelés mennyire áll összhangban a kitűzött célokkal. Elkerülhető a kelleténél nagyobb megterhelés, vagy a túl alacsony intenzitású, a fejlődés szempontjából gyakorlatilag hatástalan edzés.

A közös munka során megismered, hogy egy tréninget hogyan kell elkezdeni, levezetni és befejezni még akkor is, ha ez csupán egy szabadtéren végzett önálló futóedzés. Komoly sérüléseket lehet szerezni például egy bemelegítetlen izom terhelésekor. Fontos tudni, hogy sokkal többet árthatunk egy helytelenül elvégzett edzés során, mint amennyit használunk vele. Éppen ezért nagyon fontos, hogy legyünk igényesek a testünkkel szemben, hiszen évtizedekig kell együtt élnünk vele.

Bármilyen mozgásba vágsz is bele, először egy kicsit magadba kell nézned. Tisztáznod kell céljadat, lehetőségeidet és motivációdat. Ha ezek megvannak, kezdődhet a munka, amely sok-sok örömteli pillanatot fog okozni számodra. Ha elindulsz az úton, idővel az életed minden területén pozitívabb attitűddel leszel jelen, s a körülötted élők is látni és érezni fogják a változást, ami benned és rajtad végbemegy.

Ha szeretnél a pároddal, barátoddal, barátnőddel együtt edzeni, választhatjátok a páros edzést vagy a zárt csoportos edzésformát!

Fontos része a személyes edzés sikerének, hogy a helyes táplálkozás, a megfelelően kialakított étrend szerepét tudd és ismerd, mert e nélkül az edzések hatékonysága töredéke lehet a kívántnak. Ha szükséges, egyénre szabott étrend elkészítésére is lehetőség van. Erről bővebben az Enni vagy nem enni? menüpontban tájékozódhatsz.

zsírégetés_kardio edzés_fogyás

Miben is tudok akkor segíteni?
- egészségügyi és fittségi állapotodhoz igazítom az edzéseket,
- a kitűzött célok elérése érdekében kiválasztom a legmegfelelőbb módszereket,
- hatékonyan és célorientáltan dolgozunk együtt,
- megmutatom és betanítom a helyes mozgásvégrehajtást, az eszközök megfelelő használatát,
- a számodra biztonságos edzésformákat választom,
- rendszeresen ellenőrzöm a fejlődésedet, szükség esetén módosítom az edzéstervet,
- életmód tanácsokkal segítem az edzések hatékonyságát,
- motivállak a feladatok végrehajtása közben,
- változatossá teszem az edzéseidet.