Bemutatkozás
edzés_fogyás_sportedző

Ha szeretnél fittebb, egészségesebb lenni, fogyni, erősödni, csinosodni vagy egyszerűen csak mozogni, sportolni, s mindezt jó hangulatban, támogató, motiváló környezetben, akkor jó helyen jársz nálam.

A sport mindig része volt valamilyen formában az életemnek… és tényleg!

A cumisüveggel melegítettem be úgy 8-10 hónapos koromban (hogy tudom minél messzebb hajítani)…, a futással kezdődött igazán 1 évesen… majd a játszótéren folytatódott… elmélyült az általános iskolai tesi és jazzbalett órákon… erős támogatást kapott a néptáncban kamaszkorom hajnalán…. társulva az aerobik, step és spinning iránti rajongásommal… felnőtt fejjel teljesedett ki egy mérnöki és egy pedagógus diploma megszerzése után az aerobik sportedzői, Spinracing oktatói, TRX Suspension Trainer, kölyök fitness oktatói, stb. végzettségek megszerzésével.

Az „edzősködés” hobbiként indult, mert a néptánc elmaradt az életemből, és mert imádom a mozgást. De aztán egyre fontosabbá vált. Feltöltődtem az óráimon, sokat kaptam és adtam a vendégeimnek, teljes energiával égtem a biciklin, szívem-lelkem beleadtam. Szeretem, élvezem, s meg nem szűnő lelkesedéssel csinálom.

Sok, a fitneszben eltöltött év tapasztalatával a hátam mögött kijelenthetem, hogy a mai napig ugyanazok az alapelvek érvényesek mind a csoportos, mind pedig az egyéni edzéseimre; jó hangulat, céltudatosság, prevenció, hatékonyság, változatosság és a tudomány elismerése a sport mögött. Mindezt maximális odafigyeléssel, felkészültséggel és elhivatottsággal teszem minden órán.

A Spinracing az első számú kedvencem volt és maradt, ahol saját zenéimmel hangoltam és hangolom gyertyafényes elmélyülésből a tomboló adrenalin löketig a vendégeimet. Időközben formáltam alakot, égettem zsírt, fejlesztettem állóképességet és erőt, kialakultak a köredzéseim, ahol a fantáziámnak semmi sem szab határt. Előszeretettel használom a másik nagy szerelmemet, a TRX-et. Nagyon hasznos, szerethető eszköz, gyors és látványos eredményeket érek el vele vendégeim körében.

edzés_fogyás_sportedző

Foglalkozom gyerekekkel is; évekig néptáncot tanítottam egy művészeti iskola keretein belül óvodás és kisiskolás lurkóknak. A gyermek aerobik oktatói tanfolyam elvégzése után kidolgoztam saját gyermek mozgásprogramomat, mely a Fitfiritty nevet viseli, s amelyet az egészséges életmód, a mozgás öröme, s a játék által nyert szabadság mottójával jellemezhetek a legjobban.

Végül az üzenetem mindenkinek: sportoljatok, mert örömet okoz, egészséget őriz, fittebbé és formásabbá tesz, nem utolsó sorban rengeteg „együtt élményt” ad! S ha van kedvetek, tegyétek ezt csoportos vagy egyéni óráimon velem!

Szeretettel várlak: Pócs Ági sportedző