B-SWOT ANALÍZIS
Funkcionális mozgásminta szűrés
sportedző_kardio edzés_fitness

„Fáj a derekam, kattog a térdem, beállt a hátam” – halljuk sokszor az emberektől.

Mi állhat a fájdalmak hátterében? Ennek kiderítésében segít a B-SWOT analízis.

Mozgásszegény, ülő életmódunk, a jelentkező - kezdetekben enyhe - fájdalmak figyelmen kívül hagyása, esetleg gyógyszeres tünetkezelése hosszú távon rossz beidegződéseket, deformitásokat, asszimetriákat okozhatnak szervezetünkben, sérülések kockázatát hordozzák magukban.

A B-SWOT funkcionális mozgásminta szűrés ízületről-ízületere térképezi fel testünket, hogy kiderítse, mitől alakulhattak ki fájdalmaink, mitől redukálódott a mozgásunk, mitől nem működik funkcionálisan a testünk. A vizsgálat egyszerű mozgásos tesztekből áll, melyek segítségével pontos képet kapunk ízületeink stabilitásáról, mobilitásáról, állapotáról, esetleges asszimetriákról, kialakult kompenzációkról.

A szűrés 14 mozgásminta feladatból, mobilitási és egyensúlytesztekből áll, eredményeképp teljes képet kapunk testünk állapotáról. Ennek ismeretében kerülnek kijelölésre a szükséges korrekciós gyakorlatok, melyek alkalmazásával korrigálhatóak a kialakult rossz beidegződések, megszüntethetők az asszimetriák, kitörlődnek a rossz mozgásminták, aktivizálódnak a szükséges izmok. A végeredmény a jobb testtudat, fájdalommentes, egészséges élet.

Ha érdekel lehetőség, egyeztessünk időpontot!

sportedző_kardio edzés_fitness