Online és élő edzések a héten is!

online_elo_edzesek

Online órák és élő edzések a héten! Gyertek, edzzünk együtt!

Zsigereimben érzem, hogy közeleg a réti időnk! Szerintem még két-három hét és indulhatunk! Addig is és utána is lesznek online órák, nem hagylak benneteket mozgás nélkül! 

Egy hét pihenő után visszatérek mától hozzátok! Este indítunk egy kedves kis progresszív edzéssel, amihez súlyzókat, minibandet és széket készítsetek! Találkozzunk 18:30-kor a kanapé előtt!

Akik személyesen, élőben kívánnak velem edzeni, azokkal szabadtéri kiscsoportos pulzuskontrollált funkcionális edzésen találkozhatunk. Két időpontban szervezek ilyen órát, Kedden és csütörtökön 10 órától a réten. Az órák monitorozottak, egyéni terhelhetőséghez mért nehézségi fokú feladatokat végzünk. Fő eszköz a TRX, de ismertek, minden mást is bevetünk :)! Jelentkezni emailben, telefonon, messengeren, vagy bármely elérhetőségemen tudtok. Fix csoportokat tervezek, a létszám korlátozott, úgyhogy ha szeretnétek jönni, mihamarabb jelentkezzetek! 

Az online menetrend a régi a héten is, várlak kedden és csütörtökön reggel 8 órakor TRX-re benneteket, hétfőn, szerdán este 18:30kor, pénteken pedig reggel 8 órakor funkcionális edzésre! Itt a tavasz, nyakunkon a nyár, ne álljatok meg, maradjatok, maradjunk mozgásban, mert attól nemcsak szebbek, jobbak, erősebbek, de ellenállóbbak is leszünk! 

online_elo_edzesek