Pénteken várlak benneteket SPINNINGRE és TRX-re!

spinracing

Minden pénteken tartok 8 órától SPINRACINGET, 9 órától TRX-et és SMR-t! Várom sok szeretettel, jó zenékkel és "teljes testre szóló élménnyel" minden régi és új vendégemet edzettségi szinttől függetlenül! Gyertek bátran :)!

A pénteki spinning órákat továbbra is megtartom, a hétfői órákat helyettesítik előre láthatólag 3 hónapon át. 

Miért jó a spinracing?

Spinracing óráimon megtapasztalhatod a felszabadultság élményét, a zene motiváló erejét. Ha gondterhelt vagy, stresszes, tele van a fejed, itt biztos, hogy kitekered magadból a feszültséget. Az edzés azon túl, hogy kemény állóképességi, rendkívül hatásos zsírégető tréning is. Mivel a terhelést az egyén fittségi állapotához állíthatjuk, így mindenki a saját edzettségének megfelelő szinten dolgozhat. Van, akinek a zsírégetés a célja, van, akinek a szálkásítás, esetleg erősítés, mindez megvalósítható az edzés keretein belül. A Spinracing egy, az egész testet megmozgató edzésforma, ahol nem csak a tekerés, hanem a felsőtestre végzet kargyakorlatok is hozzájárulnak a teljes test átmozgatásához, edzéséhez. Jó hangulat, totális feszültség levezetés, kellemes elfáradás jellemzi.

 

Miért jó a TRX?

TRX óráimat mindenkinek ajánlom, aki hatékony zsírégető, formásító mozgást keres, bármilyen edzettségi szinttel is rendelkezik. Mivel ez egy felfüggesztéses edzésmódszer, ahol a vendég a saját súlyát használja ellenállásként, a terhelés mértéke könnyen változtatható, az intenzitást pedig egyszerűen a terhelhetőséghez lehet igazítani. A TRX egy fantasztikus sportszer, a funkcionális tréning alap eszköze. Segítségével minden testrészünket alaposan átmozgathatjuk. Kiváló erősítő, nyújtó eszköz, alkalmas az állóképesség, erő, hajlékonyság, mozgékonyság fejlesztésére is. Mivel az izmokat nem izoláltan fejleszti, hanem egyidejűleg sok izmot edz, gyors és látható eredményeket hoz. A TRX a zsírégetésben, fogyásban meghatározó eszköz, alkalmazásával látványosan és rövid idő alatt csökkennek a zsírraktárak.

 

 

Szeretettel várlak Benneteket :)!

 

spinracing