GET IN SHAPE Program

GET IN SHAPE PROGRAM ŐSSZEL IS!

Állapotfelmérés - hogy tudd, honnan indulsz; B-SWOT analízis - hogy tudd, hogy kell helyesen mozogni, Étrend elemzés - hogy tudd, mit ettél vagy nem ettél eddig jól Táplálkozási tanácsadás - hogy tudd, miként fogod jól csinálni; Étrend - hogy tudd, mikor, miből, mennyit; Nyomon követés - hogy vigyázó szemeim Rajtad tarthassam és folyamatosan motiválni, segíteni tudjalak. Ez a GIS!

Íme egy-két vélemény az elmúlt időszakból: 

 

"A harmadik gyermekem születése után egy-két évvel határozott célom lett, hogy fitt, izmos és energikus legyek.

Éveken keresztül nem sokat tettem ezért a célomért, csak vágytam rá, de nagyon. Majd eljött az idő, amikor már futócipőt húztam és rendszeresen szeltem a közeli hegyeket, völgyeket.

2 éve már rendszeresen futottam - még a félmaratont is sikerült teljesíteni -, de a súlyom nem nagyon akart változni. Ekkor határoztam el, hogy, igenis elérem a célomat. Kedvenc ruhámat, ami már évek óta nem jött rám, kivettem a szekrényből és kiakasztottam a hálószobába, hogy mindig szemem előtt legyen.

Majd belevágtam a Get in Shape programba Ágival. Teljes bizalommal adtam át Áginak az irányítást. A felmérés (szakszót nem tudom) után, részletesen és professzionálisan elemezte, hogy az én esetemben mi a teendő. Úgy alakítottuk a 30 napos programot, hogy az életvitelemhez maximálisan passzoljon. Az elején kellett az akaraterő, hogy az étkezési előírásokat be tudjam tartani, de ebben nagyon sokat segített, hogy napi szinten kapcsolatban voltunk és azonnal érkezett visszajelzés, tanács, támogatás, ha valami esetleg nem úgy ment, ahogy kellett volna. Kezdtem érezni, hogy nem csak kezdenek a kilók leolvadni rólam, de sokkal energikusabb vagyok és többet bírok minden szinten. A Get in Shape programot szintén egy részletes, mindenre kiterjedő felméréssel-elemzéssel zártuk, ahol a számok magukért beszéltek.

Valójában itt egy szemlélet, egy életmódváltás történt a részemről, amelynek a mai napig élvezem a jótékony hatását.

 Áginak végtelenül hálás vagyok, hogy óriási szakmai tudásával és empatikus, támogató, hitet sugárzó személyiségével segített abban, hogy megtapasztaljam, negyvenen túl is van élet. :D"

M. Kata 

 

 

"Sziasztok! 22 éves egyetemista vagyok. Hét nagyobb részében Budapestre, illetve környékére járok az iskola, illetve az ahhoz kapcsolódó gyakornoki munka miatt, mindezt Szentendréről. Ebből az életmódból kifolyólag gyakran kelek korán, és sokszor érkezek későn. Régebben sosem gondolkoztam előre, ezáltal nem készítettem elő másnapra semmiféle ételt, adhoc jelleggel étkeztem minden nap, a rohanás és ingázás miatt pedig sokszor fordult elő, hogy az étkezés elmaradt (Sokszor napi első étkezésem este vagy délután történt meg). A rossz és stresszes életmód miatt eljutottam sajnos egy olyan pontra, amikor elhatároztam, hogy itt az ideje változtatni. Ekkor fordultam Ágihoz, aki a Get in shape programot ajánlotta nekem. Bevallom őszintén, mikor elkezdtem az első 4-5 napban nehéznek tűnt, melyről azt gondoltam, hogy nem fogom tudni végigcsinálni. De ahogy teltek és múltak a napok, egyre inkább a mindennapjaim részévé vált ez az életmód. Tudat alatt is tudtam követni az étkezések sorrendjét, a 3-4 óránkénti étkezéseket, melyeket korábban nem tudtam. Az első 30 nap alatt közel 7kg-ot sikerült fogynom, de 4 hónappal a get in shape program elkezdését követően ez az érték már 20 kgra nőtt. Az ismerőseim sorra megjegyzik, hogy nagyon látványos változáson mentem keresztül, jól nézek ki. Személy szerint nagyon jó és kellemes érzéssel tölt el az a változás, amelyet közérzetemen, kedvemen, energiámon, de akár ruháimon is tapasztalok. Tény, hogy minden kezdet nehéz, de abszolút úgy gondolom, hogy a get in shape meg tudja mutatni a helyes utat az ember számára, ami a kiegyensúlyozott és egészséges életmódhoz szükséges!"

P. Csongor

 

Írjatok, hívjatok, segítek! 

 

GET IN SHAPE PROGRAM ŐSSZEL IS!